Over Coincide

Sinds 2003 organiseert Dorrit Gruijters studie- en kennisbijeenkomsten. Het Latijnse co-in-cidere betekent ‘samen-(in)vallen van personen, ideeën en gebeurtenissen’. In het Engels staat coincide voor: ‘to occupy the same relative position’, ‘to happen at the same time’ of ‘to agree exactly, as in opinion’.

Kortom: Coincide BV brengt mensen samen in plaats, tijd en opinie.

Coincide werkt altijd op het kruispunt van vernieuwing en kennisuitwisseling. Wij zijn marktleider in het organiseren van inhoudelijke samenkomsten van besluitvormers in de zorgsector. Daarnaast ontwikkelen wij ons als expert in een programma-aanbod voor andere innovatieve topsectoren, zoals high tech, nieuwe media, duurzame energie en onderwijs. Onze (meerdaagse) kennisprogramma’s vinden overal plaats waaronder eerder in België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Groot Brittannië, Ierland, India, Japan, Nederland, Rusland, Spanje, Turkije, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Coincide werkt met een klein en krachtig team. Wij beschikken over grote inhoudelijk kennis van diverse topsectoren, vooral van de Nederlandse – en internationale zorgmarkt. We hebben een goed ontwikkelde antenne voor de (soms precaire) ontwikkelingen waarmee deze en andere sectoren te maken krijgen. Onze logistieke specialisten weten de juiste hotels, restaurants en bezienswaardigheden te vinden, passend bij de groep en doelstelling van het programma.